Σε καραντίνα τέθηκε μια γυναίκα, ηλικίας 60 – 65 ετών, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας μετά από εξετάσεις. Η γυναίκα επέστρεψε από την Ιταλία.
Σημειώνεται ότι το ΠΓΝΛ είναι το Νοσοκομείο αναφοράς για κρούσματα κοροναϊού στη Θεσσαλία.
Υπενθυμίζεται πως εντοπίστηκε νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού στην Ελλάδα.
Πρόκειται για 38χρονη γυναίκα, η οποία είχε πρόσφατα ταξιδέψει στην Ιταλία. Η γυναίκα ήταν στο Μιλάνο και επέστρεψε οδικώς, ενώ εμφανίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου μαζί με μία άλλη γυναίκα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σχεδόν 7 ώρες την ημέρα βρισκόμαστε online – Περνάμε 44 χρόνια μπροστά σε οθόνες
- 5.400 γιατροί έφυγαν από τη χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια- Πώς μπορεί να αναστραφεί το brain drain
- Στον «πάγο» τα επιτόκια για τις ρυθμίσεις χρεών στην εφορία – Σταθερές οι δόσεις μέχρι το 2027
- Η Ζωή στα χαρακώματα, η πρόεδρος ωσεί περιστερά, ο Θανασάκης του Τσίπρα, κάτι γίδια για να βρίσκονται και το πουλί τσίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.