ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι είπε ο Σαμαράς με Τασούλα, τα δυνατά ραντεβού Δένδια στις ΗΠΑ, ο Νατσιός και η… Εύα, τι συμβαίνει στη Δικαιοσύνη και τα όπλα από Ισραήλ
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας, εξέφρασε την θλίψη του για την απώλεια τόσων ανθρώπων χθες στο ναυάγιο στη Χίο και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες, επισημαίνοντας ότι η στήριξη της ελληνικής Πολιτείας θα είναι αμέριστη.
Ειδικότερα, στη δήλωσή του, ο κ. Τασούλας ανέφερε: «Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια τόσων ανθρώπων χθες το βράδυ στο ναυάγιο στη Χίο. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματισμένους και διασωθέντες. Η στήριξη της ελληνικής Πολιτείας θα είναι αμέριστη».
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Θετικά πρόσημα εν όψει νέων οικονομικών αποτελεσμάτων
- Axios: Κατέρρευσαν οι προγραμματισμένες για την Παρασκευή συνομιλίες ανάμεσα στο Ιράν και τις ΗΠΑ
- Καιρίδης σε Βελόπουλο: Είστε πρόβλημα αντεθνικό και ανθελληνικό
- Τσίπρας: «Καμία συγκάλυψη» για την τραγωδία στη Χίο – Γνωστός ο αρμόδιος υπουργός για την ξενοφοβία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.