ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του 45χρονου πατέρα της οικογένειας των παλαιοχριστιανών που ζει σε λαγούμι στην Κορινθία.
Ο 45χρονος συνελήφθη για απείθεια και σχετικά με τον νόμο για την υποχρεωτικότητα φοίτησης των παιδιών σε σχολείο.
Νωρίτερα, στην προσαγωγή του 47χρονου πατέρα, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία μετά από την επιχείρηση που επιχείρησε στο κτήμα.
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ ο άνδρας συνελήφθη για απείθεια στο νόμο και τη μη συμμόρφωσή του στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο. Μετά από έρευνες εντοπίστηκε ο 15χρονος γιος του και μεταφέρεται στο Παίδων, με εντολή Εισαγγελέα.
Επίσης, με εντολή εισαγγελέα ο 15χρονος που βρέθηκε σήμερα, κατά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ., στο σημείο μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.
Ταυτόχρονα η αστυνομία, με τη συνδρομή εισαγγελικών Αρχών, αναζητούν την σύζυγο και μητέρα του συλληφθέντα καθώς και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας που δεν βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των πολύωρων ερευνών.
Όπως έγινε γνωστό ο 47χρονος αντέδρασε στον έλεγχο των αστυνομικών Αρχών γι’ αυτό και προσήχθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά από επεισόδιο που έγινε ανάμεσα στην οικογένεια και κυνηγούς το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ακολούθησε επιχείριση της Αστυνομίας, είχαν βρεθεί αυτοσχέδια πυροβόλα όπλα, φυσίγγια, τόξα, βέλη, μαχαίρια και τσεκούρια και είχαν συλληφθεί οι γονείς.
Οι γονείς έχουν δηλώσει ότι έχουν επιλέξει να ζουν μακριά από τις ανέσεις του σύγχρονου πολιτισμού, σε λαγούμια και στοές όπως οι πρώτοι Χριστιανοί.
Διαβάστε επίσης:
Κορινθία: Νέα εισαγγελική παρέμβαση για τους «Παλαιοχριστιανούς» που ζουν σε λαγούμια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παιχνίδι των εκατομμυρίων της UEFA για την Ελλάδα ίσως κρίνει το… ράπισμα από την Τσέλιε
- Ελληνικό: Νέο επεισόδιο στον πόλεμο της Lamda με τους δήμους
- ΗΠΑ: Γιατί η κυβέρνηση Τραμπ υποβαθμίζει τα εγκλήματα «λευκού κολάρου»; Η διαδρομή από τη Μεγάλη Ύφεση έως σήμερα
- Τρελές διακυμάνσεις για το πετρέλαιο – Η Wall Street στο κόκκινο, ομόλογα στο 4,39%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.