• Κοινωνία

    Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Πατέρας 3 παιδιών ο 60χρονος που παρέσυρε η πρώην νικήτρια του GNTM

    • NewsRoom
    Κυβέλη Χατζηευστρατίου, νικήτρια GNTM

    Κυβέλη Χατζηευστρατίου


    Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για το τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 63χρονο πατέρα τριών παιδιών, στο οποίο ενεπλάκη η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, η περσινή νικήτρια του διαγωνισμού μοντέλων GNTM.

    Το τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου, στον Άγιο Παντελεήμονα.

    Το νεαρό μοντέλο, το οποίο έσβησε το προφίλ που διατηρούσε στο Instagram, συνελήφθη μετά το τραγικό γεγονός και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερο.

    Ο άτυχος 60χρονος άνδρας ήταν πατέρας τριών παιδιών, ενώ διατηρούσε κατάστημα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Τη μοιραία στιγμή, μάλιστα, μετέφερε μια παραγγελία delivery.

    Όπως μετέδωσε το Star, η πρώτη που ανησύχησε ήταν η υπάλληλος του 60χρονου, καθώς εκείνος καθυστερούσε να επιστρέψει στο μαγαζί. Η ίδια ήταν αυτή που αμέσως τηλεφώνησε στη σύζυγό του, η οποία βγήκε τρέχοντας στον δρόμο και είδε το μηχανάκι του άνδρα της πεσμένο στη μέση του δρόμου.

    Πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα

    Το τραγικό συμβάν έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης. Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου βρισκόταν επί της οδού Πιπίνου με κατεύθυνση προς την οδό Αχαρνών.

    Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, έχοντας παλλόμενο φανάρι το 20χρονο μοντέλο διέσχισε τον δρόμο χωρίς να αντιληφθεί ότι από την οδό Αριστοτέλους ερχόταν η μηχανή με αναβάτη τον 60χρονο, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει.

    Ο άτυχος 60χρονος μετά την παράσυρσή του έπεσε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

    Το 20χρονο μοντέλο, στην προσπάθειά του να τον αποφύγει έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε τέσσερα από αυτά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε το μοντέλο γύρισε ανάποδα, ενώ ένα ακόμη ΙΧ καρφώθηκε σε ένα δέντρο μετά την καραμπόλα.

    Ποια είναι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου

    Έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον περσινό κύκλο του Greece’s Next Top Model, από τον οποίο και στέφθηκε νικήτρια.

    Μετά τη νίκη της, η Κυβέλη συνέχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ, εντός και εκτός συνόρων.

    Μετά τη νίκη της είχε δηλώσει στην εκπομπή Breakfast@Star: «Υπήρχαν στιγμές που έκλαιγα όλο το βράδυ. Έκλαιγα επειδή ήμουν απομονωμένη. Νιώθω ότι ένα μέρος του κόσμου με έχει παρεξηγήσει.

    Δεν ξέρω τι ενόχλησε τα παιδιά και δεν με ενδιαφέρει. Υπήρξε περίοδος που έχασα τον εαυτό μου. Η παρέα που διάλεξα στο GNTM τελικά δεν μου ταίριαζε».

    Όπως αναφέρει το βιογραφικό της, μπαίνοντας στο ριάλιτι, η Κυβέλη είναι 20 ετών και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Ως άνθρωπος δηλώνει «οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη, υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα».

    Σύμφωνα με το επίσημο προφίλ της στη σελίδα του GNTM, στα 16 της, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου πόζαρε για πρώτη φορά στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων και την κέρδισε το μόντελινγκ.

    Τελειώνοντας το σχολείο, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη ζωή στην Κέρκυρα και να μετακομίσει στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της.

    Όπως είχε δηλώσει, είχε μεγάλη ανάγκη το έπαθλο του διαγωνισμού. «Αυτή τη στιγμή εγώ το έχω πιο πολύ ανάγκη από όλους, γιατί εγώ δεν έχω μία τέτοια οικονομική υποστήριξη. Εγώ είμαι ένα απλό παιδί από ένα δημόσιο σχολείο, από ένα νυχτερινό – εσπερινό σχολείο, συγκεκριμένα. Δεν έχω τίποτα έτοιμο στο πιάτο. Δουλεύω για ό,τι χρειαστώ και το έπαθλο αυτό θα με βοηθήσει να φτάσω εκεί που θέλω», είχε αναφέρει.

    Διαβάστε επίσης:

    GNTM: Συνελήφθη η περσινή νικήτρια – Παρέσυρε μηχανάκι, νεκρός ο οδηγός



    ΣΧΟΛΙΑ