• Κοινωνία

    Κύπρος: Από το 2016 είχε ξεκινήσει τη φρικτή του δράση ο serial killer – Νέες έρευνες σε Ξυλιάτο και Κόκκινη Λίμνη

    • NewsRoom


    Μόλις λίγες ώρες μετά τα φρικτά και ασύλληπτα εγκλήματα που ομολόγησε ο κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς, αρχίζουν εκ νέου οι έρευνες τόσο για τον εντοπισμό της 6χρονης Sierra στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, αλλά και στην Κόκκινη Λίμνη στην Κύπρο όπου υπέδειξε χθες ότι πέταξε τα άλλα τρία θύματα του. Παράλληλα, οι έρευνες θα συνεχιστούν και στην Ορούντα όπου εντοπίστηκε και ανασύρθηκε χθες άλλο ένα πτώμα γυναίκας κατόπιν των υποδείξεων του 35χρονου.

    Μετά τις αποκαλύψεις του 35χρονου Κύπριου στρατιωτικού η δράση του οποίου άρχισε ως φαίνεται το 2016 με τη δολοφονία της μητέρας και της κόρης από τη Ρουμανία, ενώ η λίστα των θυμάτων μέχρι στιγμής βρίσκεται στα επτά. Ωστόσο ο 35χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο εκ νέου ενώπιον δικαστηρίου και για τους επτά φόνους, προκειμένου να ζητηθεί εκ νέου η προσωποκράτηση του.

    Στην Κόκκινη Λίμνη αυτή την ώρα βρίσκονται μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και της Αστυνομίας για αξιολόγηση των επόμενων βημάτων ενώ μέλη του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης βρίσκονται στη σκηνή για τη λήψη δειγμάτων του νερού προκειμένου να διαπιστωθεί η καταλληλότητα του.

    Μετά τη Marry Rose Tiburcio, την Αrian Palanas Lozano και την εξάχρονη Sierra, προστέθηκαν η Μaricar Valdez Arquiola, η Livia Florentina Bunea, η κόρης της Elena Natalia Bunea καθώς και ακόμα μία γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων για την οποία ανέφερε ότι, δεν θυμόταν κατά πόσον είναι από το Νεπάλ ή την Ινδία και η σορός της οποίας ανασύρθηκε από το πεδίο βολής στην περιοχή Κάμπος του Μύλου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κύπρος: Ξεκινούν οι έρευνες για την 6χρονη στο σημείο που υπέδειξε ο Serial Killer «Ορέστης»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει ο Serial Killer της Κύπρου: «Ένιωθα ωραία όταν την έπνιγα»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκαριστικές εξελίξεις για τον Serial Killer της Κύπρου: Πολλά τα πτώματα στο φρεάτιο λέει η αστυνομία 



    ΣΧΟΛΙΑ