ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλη ταλαιπωρία και κίνηση στον Κηφισό
Κυκλοφοριακά προβλήματα εξαιτίας έργων έχουν δημιουργηθεί από το πρωί της Τρίτης στον Κηφισό από το ύψος των ΚΤΕΛ προς τον Πειραιά.
Η ταλαιπωρία για τους οδηγούς οφείλεται στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον Πειραιά και την λεωφόρο Ποσειδώνος.
Μεγαλύτερο πρόβλημα παρουσιάζεται στο Μικρολίμανο λόγω των έργων της ΕΥΔΑΠ, στο πλαίσιο της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου.
Όσοι έχουν προορισμό το λιμάνι του Πειραιά με σκοπό να πάρουν το πλοίο της γραμμής για τα νησιά θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσουν και αρκετά νωρίτερα για να μπορέσουν να φθάσουν εγκαίρως στο λιμάνι.
Επισημαίνεται ότι σήμερα, Τετάρτη, θα είναι κλειστή η Ακτή Κουμουνδούρου, από την οδό Ναυάρχου Βότση έως την οδό Παπαδιαμάντη (έως τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς), από τις 07:00 έως τις 17:00.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Έτοιμος να επιβάλει νέες κυρώσεις στη Ρωσία
- Ιαπωνία: Η παραίτηση του πρωθυπουργού Ισσίμπα φέρνει ανησυχία για το γεν και τα ομόλογα
- Μπέσεντ: Τα οικονομικά προβλήματα της Ρωσίας μπορούν να φέρουν τον Πούτιν στο τραπέζι
- Άγιο Όρος: Το λιμενικό περισυνέλλεξε 4 Αυστριακούς που ναυάγησαν νότια της Αμουλιανής
