• Κοινωνία

    Κίνηση: «Στο κόκκινο» οι δρόμοι της Αθήνας και σήμερα – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα

    • NewsRoom
    Διόδια

    Φωτογραφία αρχείου


    Αρκετή ταλαιπωρία πρόκειται να βιώσουν και σήμερα οι οδηγοί που κινούνται στο οδικό δίκτυο της Αθήνας, καθώς έντονα είναι τα προβλήματα που εντοπίζονται στους δρόμους.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία από τους χάρτες, μποτιλιάρισμα εντοπίζεται στον Κηφισό, από το ύψος του Κόκκινου Μύλου, στο ρεύμα καθόδου, μέχρι το ύψος των ΚΤΕΛ περίπου, ενώ στην άνοδο, από την Ιερά Οδό έως τις Τρεις Γέφυρες.

    Πυκνή είναι η ροή των οχημάτων στην Αλεξάνδρας, κατά διαστήματα, στην Βασ. Κωνσταντίνου στο ύψος του Καλλιμάρμαρου, και λίγο μετά το Χίλτον, ενώ στην Κηφισίας τα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως από το Ψυχικό και πάνω.

    Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα σε Χαριλάου Τρικούπη και Ιπποκράτους, αλλά και στην άνοδο της Συγγρού , λίγο μετά το ΦΙΞ.

    Σημειώνεται ότι αυξημένα αναμένεται να είναι τα προβλήματα στην κίνηση των δρόμων και τις επόμενες ημέρες, ενόψει των εορτασμών της επετείου του Πολυτεχνείου.

    Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς από σήμερα, Παρασκευή έως και την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των Η.Π.Α., καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

    Η κίνηση στους δρόμους



    ΣΧΟΛΙΑ