ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Πεζούλα του δήμου Αβδήρων Ξάνθης. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο και διατέθηκαν υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.
Υπό έλεγχο τέθηκε και η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή της Νικόπολης, στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι πάνω από την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό. Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με έξι πυροσβεστικά οχήματα, και την έθεσαν υπό έλεγχο.
#Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Πευκοδάσος Κιλκίς. Κινητοποιήθηκαν 30 #πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου της 2ης ΕΜΟΔΕ, 8 οχήματα και 1 Ε/Π.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 19, 2025
Διαβάστε επίσης:
Γάζα: Τουλάχιστον 32 άνθρωποι σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά ενώ αναζητούσαν ανθρωπιστική βοήθεια
Λος Άντζελες: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο πλήθος – Τουλάχιστον 28 άνθρωποι τραυματίστηκαν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Ραγδαία αύξηση στις απολύσεις το 2025 – Έφτασαν στις 1,7 εκατ.
- Γκίκας στην 34η Σύνοδο του ΟΟΣΑ: Η νησιωτική πολιτική για την Ελλάδα είναι Εθνική στρατηγική προτεραιότητα
- Χατζηδάκης: Οι επτά άξονες στήριξης της βιομηχανίας
- Joakim Reiter (Vodafone): Η Ευρώπη χρειάζεται ψηφιακή κυριαρχία με ανθεκτικότητα, αυτονομία και συνεργασία