ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αύριο Τετάρτη η πανελλαδική απεργία στο Δημόσιο – Κανονικά θα λειτουργούν τα ΜΜΜ, ξεκαθαρίζει η ΑΔΕΔΥ
Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί από τα ξημερώματα της Τετάρτης στους δρόμους της Αθήνας, λόγω της 24ωρης απεργίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Από πολύ νωρίς, η Λεωφόρος Κηφισού χτύπησε… κόκκινο, με τα οχήματα να “κολλούν” στα δύο ρεύματα, όπου παρατηρείται μποτιλιάρισμα.
Στην κάθοδο υπάρχουν μεγάλες ουρές στο ύψος των ΚΤΕΛ και της Μεταμόρφωσης, ενώ στην άνοδο υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις από το ύψος του Αιγάλεω μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφια.
Πυκνή ροή οχημάτων υπάρχει και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Μεσογείων, ενώ, τμηματικά, αργά κινούνται τα οχήματα και στη Λεωφόρο Κηφισίας.
Κόλαση το κέντρο της Αθήνας
Την ίδια ώρα, στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας παρατηρείται κυκλοφοριακό κομφούζιο. Η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη στη Λ. Συγγρού, στην Καλλιρόης, στην Τσαλδάρη και στην Αλεξάνδρας, ενώ μποτιλιάρισμα υπάρχει στη Βασ. Κωνσταντίνου.
Παράλληλα, μεγάλα προβλήματα υπάρχουν και στη Λεωφόρο Αθηνών, ενώ καθυστερήσεις υπάρχουν και στη Γρ. Λαμπράκη στον Κορυδαλλό.

Χωρίς ΜΜΜ την Τετάρτη
Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό και τραμ σήμερα, Τετάρτη (21/09) η Αθήνα, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, στην οποία θα συμμετάσχουν τα σωματεία εργαζόμενων στις συγκοινωνίες της Αθήνας, με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις ΔΕΚΟ στη Βουλή.
Συγκεκριμένα, δεν θα κυκλοφορήσουν από την έναρξη της βάρδιας στις 5 το πρωί έως και τη λήξη της λεωφορεία και τρόλεϊ, ενώ δε θα λειτουργήσουν το τραμ και το μετρό (γραμμές 1, 2 & 3).
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Διαβάστε επίσης
Καραγιάννης: Με τη Γραμμή 4 του Μετρό και τις επεκτάσεις θα βελτιωθεί σημαντικά το κυκλοφοριακό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί Πιερρακάκης και Στουρνάρας επιμένουν στην Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων
- Château Margaux: Ο Έλληνας από την Πάτρα, το μυθικό κρασί και μια φιάλη που πουλήθηκε για 7.200 ευρώ
- Εργολάβοι: Αναθεώρηση τιμών και εξάμηνη παράταση ζητούν για να μην παγώσουν τα δημόσια έργα
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Δια χειρός Παπασταύρου η σούπερ υπερκάλυψη, πόσες μετοχές θα πάρουν παλαιοί και νέοι μέτοχοι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.