• Κοινωνία

    Κυκλοφοριακό χάος από την ισχυρή βροχόπτωση-Σε ποιους δρόμους είναι κολλημένα τα οχήματα (Δείτε LIVE)

    • NewsRoom
    teli

    Αυτοκίνητα


    Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους και μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς αυτή τη ώρα προκαλεί η ισχυρή βροχόπτωση που ξέσπασε σε πολλές περιοχές της Αττική.

    Σοβαρά είναι τα προβλήματα στην Κηφισού, στην άνοδο και στην κάθοδο, στην κάθοδο της Κηφισίας και της Κατεχάκη, στην Μεσογείων, στην άνοδο της Συγγρού, την Βασιλίσσης Σοφίας, την Αλεξάνδρας, την Λιοσίων, την Αχαρνών και την Πατησίων, αλλά και στον Πειραιά.

    Δείτε live την κίνηση στους δρόμους:

    https://www.google.gr/maps/@37.9897148,23.7845113,12z/data=!5m1!1e1?hl=elhttps://www.google.gr/maps/@37.9897148,23.7845113,12z/data=!5m1!1e1?hl=el

    Η κακοκαιρία συνεχίζεται και ο καιρός αναμένεται να παραμείνει βροχερός όλη την ημέρα. Σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ, καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους ισχυρές που τις απογευματινές ώρες θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 8 έως τους 13 βαθμούς Κελσίου.

    Η κακοκαιρία «Φοίβος» θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή και αναμένονται νεφώσεις με βροχές, ενώ καταιγίδες που σε κάποιες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, θα εκδηλωθούν κυρίως πάνω από θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες: Δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια από Ραφήνα και Λαύριο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα συγκέντρωση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στις 12 το μεσημέρι έξω από τη Βουλή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ο «Φοίβος» χτυπάει τη χώρα με χαλάζι και καταιγίδες-Κίνδυνος για πλημμύρες



    ΣΧΟΛΙΑ