• Κοινωνία

    Καιρός: Συνεχίζεται η καλοκαιρία για τις περισσότερες περιοχές- Που αναμένονται βροχές

    • NewsRoom
    καιρός


    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές. Πρόσκαιρες βροχές αναμένονται στην ανατολική νησιωτική χώρα, ενώ στα Δωδεκάνησα αναμένονται μικρής διάρκειας καταιγίδες. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και τις βραδινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στα πελάγη μέχρι 4 μποφόρ.

    Αττική

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

    Θεσσαλονίκη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

    Μακεδονία, Θράκη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις στα ανατολικά. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί, μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται τις πρώτες πρωινές ώρες στα βόρεια και τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος 

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά τις μεσημβρινές ώρες. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στην Εύβοια βόρειοι, μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

    Κυκλάδες, Κρήτη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα αναμένεται τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

    Αναμένονται παροδικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα Δωδεκάνησα. Βελτίωση αναμένεται να υπάρξει από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Πέμπτη

    Αναμένονται αραιές νεφώσεις, που πρόσκαιρα στα ανατολικά θα είναι πυκνότερες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη ή θα υπάρξουν ομίχλες τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.



    ΣΧΟΛΙΑ