• Κοινωνία

    Καιρός: Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία – Πού επιμένουν οι βροχές

    • NewsRoom


    Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για όλη την Ελλάδα

    Για σήμερα, Πέμπτη, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, στην Κρήτη και τοπικά στα Δωδεκάνησα αναμένονται βροχές και καταιγίδες, πρόσκαιρα ισχυρές, με εξασθένηση μέχρι το μεσημέρι.

    Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, γενικά ασθενείς, στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια.

    Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

    Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

    Θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, κυρίως στη κεντρική Μακεδονία. Η ορατότητα, κυρίως στη δυτική Μακεδονία, τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

    Οι άνεμοι θα πνέουν στη δυτική Μακεδονία μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 4 με 5 και στα ανατολικά 6, πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η θερμοκρασία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη, όπου τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

    ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

    Θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα νότια, με πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο μετά το μεσημέρι.

    Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί, 4 με 6 μποφόρ.

    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η θερμοκρασία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

    Αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, γενικά ασθενείς, κυρίως στην Εύβοια και τις Σποράδες.

    Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 5 με 6, στα ανατολικά και νότια 7, τοπικά 8 μποφόρ, που από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

    Στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές και σταδιακή εξασθένηση μέχρι το μεσημέρι. Στις Κυκλάδες θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα νότια, όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μέχρι το μεσημέρι μεμονωμένες καταιγίδες.

    Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 5 με 6 και στα δυτικά 7 με 8 μποφόρ, που από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

    ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

    Στα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τοπικά ισχυρές στις νοτιότερες περιοχές, που μέχρι το μεσημέρι βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

    Στις υπόλοιπες περιοχές, αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια.

    Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 4 με 6 και στα βόρεια 7 με 8 μποφόρ, που από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    ΣΑΜΟΣ

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός.

    Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 4 με 5 και στα δυτικά έως 6 μποφόρ, που από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

    ΑΤΤΙΚΗ

    Θα υπάρξουν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια, όπου θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.

    Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 5 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ, που από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    Αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Πιθανώς περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες.

    Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 2 με 4 μποφόρ.

    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

    Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Πέμπτη

    Για αύριο, Πέμπτη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, κυρίως στα ανατολικά και τα νότια, με τοπικές βροχές, γενικά ασθενείς στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο και την Κρήτη.

    Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά, θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με την ίδια ένταση και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.

    Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

    Διαβάστε ακόμη:

    Και πάλι στις αγορές η Ελλάδα μέχρι τέλος Νοεμβρίου

    Ασφυκτική πίεση από τα υπόλοιπα αδειών σε επιχειρήσεις- εργοδότες

    Η συνταγή του Άκη που θα αγαπήσουμε στην καραντίνα: Κολοκυθάκια γεμιστά με αυγολέμονο

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ