• Κοινωνία

    Καιρός: Με λίγες νεφώσεις και ανέμους ξεκινάει ο μήνας

    • NewsRoom
    καιρός


    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός για σήμερα. Θα παρουσιαστούν τοπικές νεφώσεις στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, με πιθανότητα τις πρωινές ώρες για τοπικές βροχές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα νοτιότερα τμήματα των Δωδεκανήσων. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6 μποφόρ και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Θα υπάρξει μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

    Αττική

    Γενικά ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά, η μεγίστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλονίκη

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί, 4 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

    Μακεδονία, Θράκη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη, η θερμοκρασία θα είναι τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα υπάρξουν στα ορεινά τις απογευματινές ώρες. Από το βράδυ θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες δυτικοί βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η ελαχίστη θερμοκρασία θα είναι τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

    Κυκλάδες, Κρήτη

    Θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στην Κρήτη, όπου πιθανώς να σημειωθούν ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 4 με 6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νοτιότερα τμήματα των Δωδεκανήσων, όπου πιθανώς να σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η θερμοκρασία θα είναι τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Τρίτη

    Θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στην Κρήτη και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, οπότε υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα κεντρικά και βόρεια, κυρίως στα ορεινά και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ήττα Ερντογάν σε Αγκυρα και Σμύρνη: Θρίλερ για την Κωνσταντινούπολη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλυπτικό: Όλη η απολογία του Γιώργου και του Φώτη Μπόμπολα για τα δάνεια των 80 εκατ. ευρώ στον “Πήγασο”

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Μότσαρτ μειώνει τον πόνο και τη φλεγμονή



    ΣΧΟΛΙΑ