• Κοινωνία

    Καιρός: Με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές ξεκινά η εβδομάδα

    Καιρός


    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός σήμερα, με παροδικές νεφώσεις στα δυτικά και τα νότια. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, με ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα έχει αξιόλογη μεταβολή.

    Αττική

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

    Θεσσαλονίκη

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και το απόγευμα νότιοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

    Μακεδονία, Θράκη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και το απόγευμα νότιοι 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η ελαχίστη θερμοκρασία κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

    Ο καιρός θα εμφανίσει λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, κυρίως τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, με ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η θερμοκρασία κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ,3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά και νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 05 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

    Κυκλάδες, Κρήτη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

    Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Τρίτη

    Ο καιρός θα εμφανίσει αραιές νεφώσεις κατά τόπους στα δυτικά και βόρεια πιο πυκνές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, με ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία δε θα εμφανίσει αξιόλογη μεταβολή.



    ΣΧΟΛΙΑ