• Κοινωνία

    Καιρός: Καθαρός ουρανός και ισχυροί άνεμοι στο «άνοιγμα» του τριημέρου

    • NewsRoom
    Καιρός


    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Σάββατο.

    Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 28 βαθμούς Κελσίου σήμερα, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και η έντασή τους θα φτάσει τοπικά τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο. O καιρός αναμένεται να παραμείνει καλοκαιρινός όλο το τριήμερο, αν και σε κάποιες περιοχές η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα γίνει με ομπρέλα.

    Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

    Αττική

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

    Θεσσαλονίκη

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

    Μακεδονία, Θράκη

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί, 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η θερμοκρασία κατά τόπους θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά και νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 ως 28 βαθμούς Κελσίου.

    Κυκλάδες, Κρήτη

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 23 και στη νότια Κρήτη έως 26 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



    ΣΧΟΛΙΑ