• Κοινωνία

    Καιρός: Υποχωρούν οι άνεμοι, επιμένουν οι νεφώσεις

    • NewsRoom
    καιρός


    Ο καιρός σήμερα θα είναι αρχικά αίθριος, βαθμιαία όμως από τα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βόρεια ορεινά το απόγευμα. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν τοπικά στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ.

    Αττική

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός και μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ και μετά το μεσημέρι στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά, η μεγίστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλονίκη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις μετά το μεσημέρι, με πιθανότητα τόκων όμβρων στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

    Μακεδονία, Θράκη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν μετά το μεσημέρι με τοπικούς όμβρους, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη, η θερμοκρασία τοπικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

    Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός, βαθμιαία ωστόσο θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές στα βόρεια, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελαχίστη θερμοκρασία θα είναι τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

    Αίθριος θα είναι αρχικά ο καιρός, μετά το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα βόρεια . Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

    Κυκλάδες, Κρήτη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με παροδικές νεφώσεις στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια, βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Στα νότια θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η θερμοκρασία θα είναι τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Τετάρτη

    Λίγες νεφώσεις αναμένονται, κατά τόπους αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Τις απογευματινές ώρες πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βορειοδυτικά, κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα, θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 4 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα εμφανίσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προφυλακιστέος ο γνωστός δικηγόρος για τη «μαφία των φυλακών Κορυδαλλού»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Χαμός» στον Καναδά για τα πρώτα καταστήματα πώλησης κάνναβης



    ΣΧΟΛΙΑ