• Κοινωνία

    Καιρός: H μέρα θα ξεκινήσει με ήλιο αλλά θα συνεχίσει με σύννεφα

    καιρός


    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Τοπικοί όμβροι θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της κεντρικής και κυρίως της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση.

    Αττική

    Ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Τις βραδινές ώρες θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

    Θεσσαλονίκη

    Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

    Μακεδονία, Θράκη

    Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της κεντρικής και κυρίως της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά νότιοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δύτικη Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

    Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ που το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων, τοπικά από το βράδυ στο Ιόνιο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

    Ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Από τις βραδινές ώρες θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, παροδικά από το απόγευμα στα βόρεια πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

    Κυκλάδες, Κρήτη

    Ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Από αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ και στα νότια 5 μποφόρ. Το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Σάββατο

    Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα, νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά και από το βράδυ στη Μακεδονία, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα τη νύχτα στα βορειοδυτικά πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης, κυρίως στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ και στα δυτικά έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα εμφανίσει μικρή πτώση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα «διπλή» θεραπεία για την αντιμετώπιση της HIV-1 λοίμωξης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάτι: Συγκλονιστικοί διάλογοι αποκαλύπτουν το απόλυτο χάος – Γνώριζαν για τους νεκρούς στο Συντονιστικό (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φυλακές Τρικάλων: Στο νοσοκομείο ο Ρωσοπόντιος που σκότωσε τον Αλβανό κρατούμενο



    ΣΧΟΛΙΑ