• Κοινωνία

    Κερατέα: Δημοτική σύμβουλος πιάστηκε στα χέρια με γυναίκα υπάλληλο για μια σπασμένη λάμπα!

    • NewsRoom


    Στο τοπικό κέντρο υγείας κατέληξε μια γυναίκα υπάλληλος του δημαρχείου της Κερατέας από τα χέρια μιας οργισμένης δημοτικού συμβούλου, με αφορμή μια… σπασμένη λάμπα.

    Το πρωτοφανές περιστατικό δημοσιοποίησε η τοπική ιστοσελίδα notioanatolika.gr. Σύμφωνα με μάρτυρες της συμπλοκής, το στέλεχος της δημοτικής αρχής είχε ζητήσει την αλλαγή της λάμπας, η οποία βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο σημείο της πόλης, με την υπάλληλο να μην έχει δώσει ακόμη εντολή για αυτή. Όταν η δημοτική σύμβουλος ρώτησε την υπάλληλο του δήμου γιατί δεν έγινε η αλλαγή της λάμπας, εκείνη απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν ήταν δική της δουλειά.

    Σύντομα οι δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση τρίτων προκειμένου να χωρίσουν. Μάλιστα η υπάλληλος αναγκάστηκε να μεταβεί στο  Κέντρο Υγείας για να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

    Η δημοσιοποίηση του συμβάντος έφερε την αντίδραση του δημάρχου Λαυρεωτικής, Δημήτρη Λουκά, ο οποίος ζήτησε να υπάρξει συγγνώμη από τη δημοτική σύμβουλο προς την εργαζόμενη.

    «Είναι αυτονόητο ότι ο διάλογος με αμοιβαίο σεβασμό, είναι ο μόνος ενδεδειγμένος δρόμος για να αντιμετωπιστεί οποιαδήποτε ένταση αναπτύσσεται στον εργασιακό χώρο.

    Είναι επίσης αυτονόητο ότι συμπεριφορές βίας δεν γίνονται αποδεκτές, πολύ δε περισσότερο εάν αυτές οι συμπεριφορές αναπτύσσονται από αιρετούς, εντός του Δήμου μας.

    Και είναι βέβαιο ότι είμαι υποχρεωμένος να διαμεσολαβήσω προκειμένου να ζητηθεί άμεσα η ειλικρινής και έντιμη συγγνώμη για το απαράδεκτο συμβάν που προκλήθηκε, από τον αιρετό που το προκάλεσε».



    ΣΧΟΛΙΑ