ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πολωνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ζήτησε σήμερα την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, που έχουν προγραμματισθεί για το διάστημα 24 Ιουλίου με 9 Αυγούστου, στο Τόκιο.
«Λόγω του αυξανόμενου αριθμού λοιμώξεων της Covid-19, οι Πολωνοί αθλητές έχουν όλο και λιγότερες επιλογές προετοιμασίας», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Πολωνίας και πρόσθεσε: «Η αβεβαιότητα είναι πολύ μεγάλη. Αυτό δεν επιτρέπει στους αθλητές να προετοιμαστούν σωστά για τους Αγώνες, που είναι το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο».
Νωρίτερα, σήμερα ο Καναδάς ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να στείλει αθλητική αποστολή στο Τόκιο, ενώ και η Αυστραλία ανακοίνωσε το ίδιο. Καθημερινά πληθαίνουν οι «φωνές» αθλητών και Ομοσπονδιών για αναβολή της κορυφαίας διοργάνωσης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άγιος Δημήτριος: Συνελήφθη 30χρονος για άσκοπους πυροβολισμούς
- Μαρινάκης: «Σταθερή προτεραιότητα της κυβέρνησης η κατοχύρωση της πολυφωνίας και η συνεχής βελτίωση του πλαισίου λειτουργίας των ΜΜΕ»
- ΠΟΜΙΔΑ: Νέα διαδικασία απόδοσης μισθίου από 01/05 – Τι αλλάζει για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές
- Συναντήσεις Μητσοτάκη με τον Επίτροπο Άμυνας της ΕΕ και τον Γερμανό ΥΠΕΞ τη Δευτέρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.