Την δουλειά τους έχασαν δυο συνοριοφύλακες στην Καβάλα λόγω πλαστών πτυχίων Αγγλικών. Η σχετική απόφαση αναρτήθηκε την ιστοσελίδα της Διαύγειας, από όπου και έγινε γνωστή η είδηση.
Το αρμόδιο υπουργείο, μετά από έρευνα, διαπίστωσε ότι στα δικαιολογητικά πρόσληψής τους περιλαμβάνονται πτυχία της αγγλικής γλώσσας (Lower) χωρίς αντίκρισμα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωινή», από το φιλικό περιβάλλον των συνοριοφυλάκων έγινε γνωστό πως τα δύο αμφισβητούμενα πτυχία ξένης γλώσσας είναι του ίδιου φροντιστηρίου της Καβάλας. Το φροντιστήριο σήμερα δεν λειτουργεί κι ο επαγγελματίας έχει συνταξιοδοτηθεί.
Οι δύο συνοριοφύλακες θα αναζητήσουν πλέον το δίκιο τους στα δικαστήρια, καθώς ισχυρίζονται ότι έδωσαν κανονικά εξετάσεις, στις οποίες όπως ενημερώθηκαν από το φροντιστήριο, πέτυχαν.
Συνδικαλιστές συνάδελφοι τους που ρωτήθηκαν σχετικά ισχυρίστηκαν ότι η απόφαση απόλυσης ήταν δυστυχώς αναμενόμενη λόγω όσων είχαν προηγηθεί στην ίδια υπόθεση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρκία: Συλλήψεις κορυφαίων στελεχών του χρηματοπιστωτικού κλάδου για το σκάνδαλο των funds «τύπου Ponzi»
- O Τραμπ θέλει να δημιουργήσει «AI Force» για να εποπτεύει την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Λάρισα: 14χρονος εντοπίστηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του
- Χούθι: Δηλώνουν ότι επιτέθηκαν σε «ευαίσθητες τοποθεσίες» στο Ριάντ και στην Ερυθρά Θάλασσα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.