• Κοινωνία

    Καβάλα: Άγρια δολοφονία 52χρονου έξω από τη δουλειά του

    • NewsRoom


    Άγρια δολοφονία σημειώθηκε στη Χρυσούπολη Καβάλας τα ξημερώματα με θύμα έναν 52χρονο.

    Τραγικό θάνατο βρήκε 52χρονος στη Χρυσούπολη του δήμου Νέστου, νωρίς σήμερα το πρωί, όταν δέχθηκε πυροβολισμούς έξω από την επιχείρησή του.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα, όπως κάθε πρωί, ξεκίνησε από το σπίτι για τη δουλειά του, ωστόσο μόλις βγήκε από το αυτοκίνητό του δέχθηκε πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

    «Η Αστυνομία είναι στο σημείο και εξετάζει προσεκτικά όλα τα στοιχεία. Του έστησαν ενέδρα, όπως πήγαινε καθημερινά στη δουλειά του. Δεν είχε διαφορές με κανέναν και ήταν οικογενειάρχης. Ούτε χρήματα χρωστούσε, είχε τα χωράφια του, τη δουλειά του και τις εξωτερικές δουλειές του. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα στην κοινωνία» τόνισε στο GR Times ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης.

    Σύμφωνα με τον δήμαρχο, το θύμα ήταν πατέρας δύο παιδιών και ήταν υπεύθυνος βάρδιας σε εργοστάσιο μαρμάρου της περιοχής.

    Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 52χρονος επιχειρηματίας και ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμού του δράστη (ή των δραστών) και την εξακρίβωση των συνθηκών, υπό από τις οποίες έγινε η δολοφονία.

    Διαβάστε επίσης:

    Καιρός: Καλοκαίρι με 38 βαθμούς η Παρασκευή

    Σφοδρή κακοκαιρία στην Ιταλία: Πλημμύρισαν σπίτια, αγνοούνται πέντε άνθρωποι



    ΣΧΟΛΙΑ