• Κοινωνία

    Κατέθεσε ως ύποπτος στους εισαγγελείς ο καταγγελλόμενος γιατρός του Φλώρου – Έφυγε με αυτοκίνητο της Ασφάλειας

    Φλώρος

    Άρης Φλώρος


    Επί 2,5 ώρες κατέθετε στους εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς ο γιατρός που καταγγέλλεται από διευθυντή του Ευαγγελισμού ως ο πλαστογράφος βασικής ιατρικής γνωμάτευσης του Αρη Φλώρου. Αν και προσήλθε αυτοβούλως στους εισαγγελείς, η κατάθεση που έδωσε ήταν με την ιδιότητα του υπόπτου για την τέλεση αξιόποινων πράξεων, όχι δηλαδή του απλού μάρτυρα.

    Αποχώρησε από το εισαγγελικό γραφείο στις 8 το βράδυ με αυτοκίνητο της Ασφάλειας και συνοδεία 2 αστυνομικών με πολιτικά.

    “Ηθελε να αποφύγει δημοσιογράφους και κάμερες”, αιτιολόγησε ο δικηγόρος του.

    Οι εξελίξεις πλέον είναι ραγδαίες στην εισαγγελική έρευνα για τα ιατρικά πιστοποιητικά που “χάρισαν” τη μεγάλη αναπηρία στον Αρη Φλώρο και τον έβγαλαν για 2 εβδομάδες, εκτός φυλακής.

    Οπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΛΦΑ, ο γιατρός προσήλθε αυτοβούλως  (δίχως να κληθεί δηλαδή) στο εισαγγελικό γραφείο, αναγνωρίζοντας τον εαυτό του στις καταγγελίες του διευθυντή της Α’ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός Σπύρου Ζακυνθινού.

    Ο κ.Ζακυνθινός φέρεται να είναι ο πρώτος μαρτυρας που κατέθεσε σήμερα το μεσημέρι στους εισαγγελείς, προσκομίζοντας όλα τα στοιχεία που, σύμφωνα με τα όσα δημόσια έχει δηλώσει , αποδεικνύουν τον πλαστογράφο της ιατρικής γνωμάτευσης.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΛΦΑ, ο κ.Ζακυνθινός παρέδωσε στους εισαγγελείς ακόμα δύο γνωματεύσεις που κατ’ εκείνον είναι υποπτες.

    Σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ, ο κ. Ζακυνθινός έχει πει ότι
    «ο συγκεκριμένος γιατρός είχε φέρει τον Φλώρο για εξέταση στο νοσοκομείο. Η γνωμάτευση φέρει τη δική του υπογραφή, ενώ υπάρχει και το σχετικό βίντεο που αποδεικνύει ότι εκείνος τον συνόδευε στη μελέτη ύπνου. Πήγαμε στο Εργαστήριο Ύπνου και ερευνώντας τα αρχεία μας εντοπίσαμε τόσο την πραγματική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Αριστείδης Φλώρος όσο και την εξέταση που εμπεριέχεται στο φάκελο που παραδόθηκε στο ΚΕΠΑ».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στους εισαγγελείς καταθέτει ο καταγγελλόμενος γιατρός του Φλώρου



    ΣΧΟΛΙΑ