• Κοινωνία

    Κατερίνα Στεφανίδη: Το μήνυμά της για τον κορονοϊό μετά την παράδοση της Ολυμπιακής φλόγας

    Στεφανίδη

    Κατερίνα Στεφανίδη


    Η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη, μετά την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας έδωσε το δικό της μήνυμα για τον κορονοϊό, καθώς η τελετή ήταν πολύ διαφορετική από τα συνηθισμένα λόγω της πανδημίας.

    Η σημερινή παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στο «Καλλιμάρμαρο», που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων πρόληψης του κορονοϊού.

    Η τελευταία λαμπαδηδρόμος επί ελληνικού εδάφους, που άναψε τον βωμό, Κατερίνα Στεφανίδη, έστειλε το μήνυμα της για την κατάσταση που επικρατεί, με την ελπίδα η σημερινή μέρα να αποτελέσει αχτίδα αλληλεγγύης.

    «Πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας για το Τόκιο 2020. Κανονικά πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή των επερχόμενων Ολυμπιακών Αγώνων και των Ολυμπιακών Αξιών. Λόγω των σημερινών συνθηκών σε όλο τον κόσμο η πρωινή τελετή ήταν πολύ διαφορετική. Ας αποτελέσει η σημερινή μέρα μια αχτίδα ελπίδας και αλληλεγγύης στον κόσμο μέσω του Ολυμπισμού» ανέφερε στον λογαριασμό της στο Facebook.

    Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη:

    Today was the delivery of the Tokyo 2020 Olympic flame. This is normally a big celebration of the upcoming Olympic Games and the Olympic values. Due to current circumstances around the world this morning’s ceremony was very different. Let today be a sliver of hope and solidarity to the world through Olympism. #olympics #olympics #olympicgames #olympicflame #flame

    Posted by Katerina Stefanidi on Thursday, March 19, 2020



    ΣΧΟΛΙΑ