ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη, μετά την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας έδωσε το δικό της μήνυμα για τον κορονοϊό, καθώς η τελετή ήταν πολύ διαφορετική από τα συνηθισμένα λόγω της πανδημίας.
Η σημερινή παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στο «Καλλιμάρμαρο», που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων πρόληψης του κορονοϊού.
Η τελευταία λαμπαδηδρόμος επί ελληνικού εδάφους, που άναψε τον βωμό, Κατερίνα Στεφανίδη, έστειλε το μήνυμα της για την κατάσταση που επικρατεί, με την ελπίδα η σημερινή μέρα να αποτελέσει αχτίδα αλληλεγγύης.
«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας για το Τόκιο 2020. Κανονικά πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή των επερχόμενων Ολυμπιακών Αγώνων και των Ολυμπιακών Αξιών. Λόγω των σημερινών συνθηκών σε όλο τον κόσμο η πρωινή τελετή ήταν πολύ διαφορετική. Ας αποτελέσει η σημερινή μέρα μια αχτίδα ελπίδας και αλληλεγγύης στον κόσμο μέσω του Ολυμπισμού» ανέφερε στον λογαριασμό της στο Facebook.
Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη:
https://www.facebook.com/katerinastefanidipv/videos/211375690084220/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARCJlyzKdlNTRXZIRv89RkFSHjGPXfvThbqRCC4wncITdkGOWYrcrQieeMHV-wycOEI09thSvuJjjP6Z
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εβδομάδα της Ιταλικής Κουζίνας: Η Πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα θα αναδείξει φέτος τον γαστρονομικό και οινικό πλούτο της Λομβαρδίας
- ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 65.000 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Σεπτέμβριο
- Αναζωπύρωση στη Μέση Ανατολή: Οι Χούθι επιτέθηκαν στη Σαουδική Αραβία – Έκρηξη σε δύο τανκερ που έπεσαν σε νάρκη στα Στενά του Ορμούζ
- Ό,τι κι αν περίμεναν να ζήσουν οι fans, το βρήκαν στο Allwyn x McLaren Racing: Live in Athens
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.