ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην ανακρίτρια-αρεοπαγίτη του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, η οποία ερευνά την υπόθεση της Novartis, αναμένεται να προσέλθει αύριο για να καταθέσει ο επιχειρηματίας, Σάμπυ Μιωνής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μιωνής, στην κατάθεσή του θα αναφερθεί στις καταγγελλόμενες παρεμβάσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση της Novartis και θα επιβεβαιώσει τα όσα έχει καταθέσει ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής. Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προβεί και σε νέες αποκαλύψεις, με νέες, άγνωστες μέχρι στιγμής, συνομιλίες.
Διαβάστε επίσης:
Μόσιαλος: «Επαναληπτικοί εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού κάθε ένα με δύο χρόνια»
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προφυλακιστέοι οι 6 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα στις πολεοδομίες της Αττικής
- Κάνναβη και συνθετικά ναρκωτικά: «Έκρηξη» στους εφήβους, νέα νομοθετική παρέμβαση του Ά. Γεωργιάδη
- Απόστολος Βακάκης: Στην κινούμενη άνοδο της αβεβαιότητας η Jumbο και οι επενδυτές της
- Είναι τόσο καλός αυτός ο 19χρονος, Κίμι Αντονέλι που έχει νικήσει σε 5 συνεχόμενους αγώνες Formula 1;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.