ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την αυστηροποίηση των μέτρων για τις κατασκηνώσεις αναμένεται να εισηγηθεί η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, η οποία συνεδριάζει το απόγευμα, προκειμένου να αξιολογήσει τον επιδημιολογικό χάρτη ανά περιοχή και να συζητήσει την επικαιροποίηση κάποιων πρωτοκόλλων που αφορούν κυρίως στον τουρισμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή θα εισηγηθεί την είσοδο σε κατασκηνώσεις μόνο με αρνητικό αποτέλεσμα PCR ή Rapid τεστ και όχι με self test που ισχύει σήμερα, ενώ κατά την παραμονή των κατασκηνωτών θα διενεργούνται τακτικοί έλεγχοι.
Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει ήδη αυστηροί έλεγχοι στα λιμάνια από το Λιμενικό Σώμα και στα καταστήματα εστίασης στα νησιά από την Ελληνική Αστυνομία.
Μάλιστα, σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ και η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν στην εστίαση και την ψυχαγωγία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Τούρκος σαμποτέρ της τράπεζας Πειραιώς και σε ποιον κλάδο έρχεται βαθύ σκοτάδι που κανείς δεν περιμένει
- Νίκος Δένδιας: Συμμάζεμα στις Ένοπλες Δυνάμεις
- Σε απόγνωση οι ακτοπλοϊκές εταιρείες από τις αυξήσεις στα καύσιμα και οι κάτοικοι των νησιών από τις περικοπές των δρομολογίων
- Jimmy Choo Ithaca 95: Μοναδική ωδή στην Ιθάκη και τη σοφία του μαργαριταριού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.