ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην κατάληψη του Σταθμού Λαρίσης έχουν προχωρήσει μετανάστες και πρόσφυγες, με αποτέλεσμα τα δρομολόγια να έχουν διακοπεί.
Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες ζητούν να μεταβούν στην Ειδομένη, με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να ανακοινώνει ότι αδυνατεί να εκτελέσει τα προγραμματισμένα δρομολόγια.
Αιτία όλου αυτού του σκηνικού είναι η φήμη ότι στις 12 το μεσημέρι πρόκειται να ανοίξουν τα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία και να επιτραπεί η ελεύθερη διέλευση προς τη Βόρεια Ευρώπη.
Στο σημείο υπάρχει ισχυρή παρουσία των ΜΑΤ.
Η ανακοίνωση του ΟΣΕ αναφέρει:
«Ο Σταθμός Λαρίσης παραμένει κλειστός λόγω κατάληψης των γραμμών από μετανάστες. Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία του».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σκηνικό «φαρ ουεστ» στα Εξάρχεια: Kαλάσνικοφ, όπλα, μαχαίρια και δύο τραυματίες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια τραυμάτισαν με μαχαίρι λιμενικό – Του πήραν το όπλο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΑΔΕ: Μνημόνιο συνεργασίας με τις Βρετανικές Αρχές για καταπολέμηση λαθρεμπορίου και τελωνειακών απατών
- Σοφία Καρβέλα για Άννα Βίσση: Το να μοιράζομαι εσένα και το θεόσταλτο χάρισμά σου ήταν μια δυσκολία που χρειάστηκε να αντέξω για χρόνια
- Νέα παρέμβαση Πούτιν σε ξένη εταιρεία: Υπό προσωρινή διοίκηση η αλυσίδα Metro στη Ρωσία
- SOFTWEB: ΑΜΚ έως €1,56 εκατ. με τιμή €2,60 ανά μετοχή – Στις 20 Οκτωβρίου η Γενική Συνέλευση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.