• Κοινωνία

    Καταδίωξη στο Πέραμα: Να γίνει άμεσα ο πειθαρχικός έλεγχος ζήτησε ο Θεοδωρικάκος

    • NewsRoom
    Θεοδωρικάκος: Σε ποσοστό 80% οι αστυνομικοί έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει

    Τάκης Θεοδωρικάκος


    Να διεξαχθεί  κατεπειγόντως ο πειθαρχικός έλεγχος και η πλήρης επιχειρησιακή αξιολόγηση της δράσης της ΕΛΑΣ κατά το περιστατικό με την καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου στο Πέραμα, κατά την οποία έχασε τη ζωή του από πυρά αστυνομικών ένας 20χρονος ληστής, ζήτησε από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος.

    Μάλιστα, ο κ. Θεοδωρικάκος ζητεί από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ η επιχειρησιακή αξιολόγηση να έχει ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες πέντε μέρες.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

    «Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, ζήτησε από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να προχωρήσει κατεπειγόντως πειθαρχικός έλεγχος και ταυτοχρόνως πλήρης επιχειρησιακή αξιολόγηση της δράσης της ΕΛ.ΑΣ στο γνωστό αιματηρό γεγονός το βράδυ της Παρασκευής στο Πέραμα. Η επιχειρησιακή αξιολόγηση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες».

    Νωρίτερα, οι επτά αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οδηγήθηκαν στον Εΐσαγγελέα, ο οποίος αναμένεται να αποφασίσει για το αν θα αφηθούν ελεύθεροι.

    Διαβάστε επίσης

    Πέραμα: Σεσημασμένος για κλοπές ο 20χρονος που έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών

    Καταδίωξη στο Πέραμα: Συνελήφθησαν 7 αστυνομικοί



    ΣΧΟΛΙΑ