ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Ζαν Καστέξ δήλωσε πως η κατάσταση με τον νέο κορονοϊό παραμένει εύθραυστη στη χώρα, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει ανάγκη για την επιβολή ενός νέου καθολικού lockdown.
Ο Καστέξ είπε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ότι η διασπορά του ιού δεν έχει αυξηθεί έντονα τις τελευταίες 2 εβδομάδες, αν και η πίεση στα γαλλικά νοσοκομεία παραμένει ισχυρή.
«Πρέπει να παραμείνουμε πιστοί στους υπάρχοντες περιορισμούς που βρίσκονται ήδη σε ισχύ… όμως η κατάσταση σήμερα δεν δικαιολογεί ένα νέο πανεθνικό lockdown», υπογράμμισε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΒΑΞ: Τα επόμενα ορόσημα στη Γραμμή 4 του Μετρό – Μπλοκαρισμένος παραμένει ο σταθμός «Ευαγγελισμός»
- Στα χέρια ΤΕΡΝΑ – ΜΕΤΚΑ η ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου – Σύμβαση 300 εκατ. ευρώ
- H super Eurobank και το θολό story της Alpha, το ράλι της ΕΥΔΑΠ, o Paulson και ο Εξάρχου, τo shopping της Αγγελικούση, το placement του Σίψα, o Greg και οι 15 βουλευτές, o Μαργώνης της Παπαστράτος στο My Story και ποιος επιχειρηματίας «αποθεώνει» Τσίπρα!!
- Διονύσης Θεοδωράτος: Απαιτείται συλλογική προσπάθεια και τρεις προϋποθέσεις για την ηλεκτροδότηση των ακτοπλοϊκών πλοίων στα λιμάνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.