ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο πόδι τραυματίστηκε 59χρονος λουόμενος από ταχύπλοο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή Μαρμάρι Καρύστου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 59χρονος είχε απομακρυνθεί σε μεγάλη απόσταση από την ακτή, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να γίνει αντιληπτός από τον 38χρονο χειριστή του ταχύπλοου, ο οποίος συνελήφθη.
Ο 59χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Καρύστου για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χαλκίδας για περαιτέρω εξετάσεις.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Puma: Αποδίδει καρπούς η προσπάθεια για επιστροφή στην ανάπτυξη – Διατηρεί το guidance για το 2026
- Γαλλία: Στο 2,4% επιταχύνθηκε ο πληθωρισμός
- ΥΠΑΑΤ: Πληρωμές χωρίς φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα σε 24.000 νέους αγρότες
- Συνάντηση Μητσοτάκη με Δούκα στο Μαξίμου – Στο επίκεντρο η καθαριότητα στην Αθήνα και η ευρωπαϊκή προεδρία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.