ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κανένας Έλληνας πολίτης δεν βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα και τους τραυματίες από την κατάρρευση της γέφυρας Μοράντι στη Γένοβα, διαβεβαιώνει η Ελληνική Πρεσβεία στη Ρώμη.
Σε ανάρτησή της στο twitter, η πρεσβεία αναφέρει ότι βρίσκεται «σε συνεχή επαφή με τις ιταλικές αρχές Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή».
Αναλυτικά, το tweet της πρεσβείας αναφέρει:
«Η Πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής δεν προκύπτει να υπάρχουν Έλληνες πολίτες μεταξύ των θυμάτων ή των τραυματιών από την κατάρρευση οδογέφυρας στη Γένοβα. Η Πρεσβεία βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις ιταλικές αρχές Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή».
Η Πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής δεν προκύπτει να υπάρχουν Έλληνες πολίτες μεταξύ των θυμάτων ή των τραυματιών από την κατάρρευση οδογέφυρας στη Γένοβα. Η Πρεσβεία βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις ιταλικές αρχές Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή.
— Ambasciata di Grecia (@GreeceinItaly) August 14, 2018
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Βαθιά οδύνη» για την τραγωδία στη Γένοβα εκφράζει το ελληνικό ΥΠΕΞ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γένοβα: Για κεραυνό που χτύπησε τη γέφυρα κάνουν λόγο αυτόπτες μάρτυρες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρόμος στη Γένοβα: Τουλάχιστον 22 νεκροί από κατάρρευση γέφυρας – Δεκάδες τραυματίες (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάουελ (Fed): Υπερ της αναμονής για τα επιτόκια – «Το ερώτημα είναι ποιος θα πληρώσει για τους δασμούς;»
- Νέα στρατηγική συνεργασία του Ιδρύματος Ευγενίδου με τη Μ.Ε.Κ.Υ. του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
- Γαλλία: Η αμυντική βιομηχανία δεν είναι έτοιμη να καλύψει τις ανάγκες επανεξοπλισμού των κρατών του ΝΑΤΟ
- ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Flash αναγνώρισεις
