ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.
Κλειστές είναι οι γραμμές Α.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Αρκίτσα-Αιδηψός, Γλύφα -Αγιόκαμπος, Καβάλα Πρίνου-Θάσου, Κεραμωτή Καβάλας-Λιμένα Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.
Όσοι πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κλιμακώνεται η ένταση στην Υεμένη: Οι Χούθι επιτέθηκαν σε δυνάμεις που υποστηρίζονται από τη Σαουδική Αραβία
- Πετρέλαιο: Άνοδος άνω του 3% για τις τιμές έφεραν οι πληροφορίες για τους όρους της συμφωνίας Ιράν-Ομάν
- Ρωσία: Επίθεση με drones σε εφοδιαστικό κέντρο στην περιοχή του Κιέβου
- Σοκ στη Γκελζενκίρχεν: Δύο τραμ συγκρούστηκαν κοντά στο γήπεδο της Σάλκε – Τουλάχιστον 25 τραυματίες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.