• Κοινωνία

    Κακοκαιρία στα βόρεια με καταιγίδες και χαλάζι – Ποιες περιοχές πλήττονται


    Το «άγριο» πρόσωπό του δείχνει σήμερα ο καιρός σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας

    Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, ο καιρός που θα επικρατήσει σήμερα σε ορισμένες περιοχές της χώρας θα χαρακτηρίζεται από έντονη αστάθεια. Όπως αναφέρει το meteo.gr, τις θερμές ώρες της Παρασκευής αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες, στα βόρεια τμήματα της χώρας, με κατά τόπους έντονα φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, για την Παρασκευή 28/05 προβλέπονται λίγες νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά όπου βαθμιαία στα βόρεια θα πυκνώσουν και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονία, στη Θράκη, στα βόρεια ορεινά της Ηπείρου και της Θεσσαλίας, αλλά και στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

    Τα φαινόμενα στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη θα είναι κατά τόπους έντονα και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Στους παρακάτω χάρτες παρουσιάζεται το εκτιμώμενο ύψος βροχής για τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της Παρασκευής 28/05, ενώ επισημαίνονται οι περιοχές όπου αναμένονται τα τοπικά έντονα φαινόμενα.

    Διαβάστε ακόμη:

    Συνταγή για ζουμερά μπιφτέκια κοτόπουλου με σπανάκι και φέτα

    Κορονοϊός: Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της 34χρονης – Είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca

    Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Κοινοί εγκληματίες που το έχουν ξανακάνει οι δράστες

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ