• Κοινωνία

  Κακοκαιρία Ελπίς: Αστυνομικός κουβάλησε στην πλάτη του ένα κοριτσάκι που είχε εγκλωβιστεί στην Αττική Οδό

  • NewsRoom
  Aττική Οδός: Κλείνει η πλατφόρμα για την αποζημίωση των 2.000 ευρώ

  Αττική Οδός


  Το βράδυ της Δευτέρας ένας αστυνομικός κουβάλησε στην πλάτη του ένα κοριτσάκι που είχε εγκλωβιστεί μαζί με τον πατέρα της στην Αττική Οδό.

  Εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης και κρύου, άνδρες της ΟΠΚΕ, εντόπισαν τον πατέρα και την μικρή κόρη του, η οποία έπρεπε να χειρουργηθεί, να είναι εγκλωβισμένοι στο όχημά τους.

  Χωρίς δεύτερη σκέψη ένας από τους αστυνομικούς έβαλε το κοριτσάκι στην πλάτη του και το κουβάλησε μέχρι το σταθμό του προαστιακού στη Δουκίσσης Πλακεντίας, όπου και το παρέλαβαν άλλοι συνάδελφοί τους.

  Το κορίτσι τελικά μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

  Ξημερώματα (00.30 ώρα) σήμερα. Ομάδα Ο.Π.Κ.Ε. ερευνά για εγκλωβισμένα άτομα στην Περιφερειακή Υμηττού. Προτεραιότητα, ο απεγκλωβισμός μικρού κοριτσιού, ο πατέρας του οποίου είχε ενημερώσει ότι βρίσκονται για ώρες στο χιόνι και το κοριτσάκι έπρεπε το πρωί να πάει σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί. Κινούνται πεζή για αρκετά χιλιόμετρα με κουτί πρώτων βοηθειών, καθώς η προσέγγιση με όχημα ήταν αδύνατη.

  Οι αστυνομικοί τους εντοπίζουν και χωρίς δεύτερη σκέψη μεταφέρουν το κορίτσι στην πλάτη τους μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας, απ’ όπου μαζί με τον πατέρα της παρελήφθησαν από άλλους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν με ασφάλεια στο σπίτι τους.

  Παράλληλα, η ίδια ομάδα Ο.Π.Κ.Ε., μέσω οδηγιών προσανατολισμού εντόπισε και στρατιωτικό ιατρό, ο οποίος λόγω προβλήματος υγείας, είχε έντονη δυσφορία και έχριζε άμεσης φροντίδας. Μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

  Καθ’ όλη τη διάρκεια της κίνησής της, η ομάδα παρείχε τα προσωπικά της εφόδια σε νερό και φαγητό σε πολίτες που τα είχαν ανάγκη.

  Διαβάστε επίσης:  ΣΧΟΛΙΑ