ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυκλοφοριακά προβλήματα έχει προκαλέσει στην Αθήνα η έντονη βροχόπτωση από την κακοκαιρία «Daniel».
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, λόγω συσσώρευσης υδάτων διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της οδού Πειραιώς από την οδό Πέτρου Ράλλη έως και την οδό Χαμοστέρνας.
Επιπλέον, για τον ίδιο λόγο έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, από το ύψος της εξόδου προς τη λεωφόρο Συγγρού.
Διαβάστε επίσης:
Αττική οδός: Καμία ένσταση από τους μνηστήρες – Αύριο ανοίγουν οι προσφορές
Ανδρουλάκης : Δεν μπορούμε να διανοηθούμε πώς πετάς έναν άνθρωπο στη θάλασσα
Κακοκαιρία «Daniel»: Τρόμαξα όταν είδα τα προγνωστικά, δηλώνει ο Ζιακόπουλος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι χτύπησαν σαουδαραβικό τάνκερ – Νέα άνοδος για το πετρέλαιο
- Μακρόν: «Η Ρωσία πρέπει να πληρώσει το τίμημα της επιθετικότητάς της» – Αναφέρθηκε σε νέες κυρώσεις
- Santander: Πράσινο φως από τη Fed για την εξαγορά της Webster έναντι 12 δισ. δολαρίων
- «Διαπιστώσαμε συγκέντρωση αποφασιστικών αρμοδιοτήτων σε περιορισμένο κύκλο» – Κοινή ανακοίνωση των παραιτηθέντων από το κόμμα Καρυστιανού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.