ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πάπας Φραγκίσκος έκανε δεκτή, σήμερα στο Βατικανό, την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Στην συνέχεια, η πρόεδρος της Κομισιόν συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Αγίας Έδρας, καρδινάλιο Πιέτρο Παρολίν και με τον υπουργό εξωτερικών, Πόλ Ρίτσαρντ Γκάλαγκερ.
Όπως έκανε γνωστό η Αγία Έδρα, στις συνομιλίες με τον καρδινάλιο Παρολίν, «δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στις θετικές διμερείς σχέσεις και στην δέσμευση να υπάρξει δραστηριοποίηση με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, με ιδιαίτερη έμφαση στα ανθρωπιστικά προβλήματα και στις συνέπειες της συνεχιζόμενης πολεμικής σύγκρουσης στον τομέα της διατροφής».
Ο Φραγκίσκος προσήλθε στο Αποστολικό Μέγαρο, για να συναντήσει την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με αναπηρικό αμαξίδιο, εξαιτίας της γοναλγίας που συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί.
Διαβάστε επίσης
Βατικανό: Νέες φήμες στον ιταλικό Τύπο για παραίτηση του πάπα Φραγκίσκου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απίστευτο: H CAF ανέτρεψε το αποτέλεσμα του τελικού στο Κόπα Άφρικα – Νικητής το Μαρόκο, τιμωρήθηκε η Σενεγάλη
- Στάσσης, Σιάμισιης, Τζαννετάκης, Καρύδας (Bloomberg): Πώς διαμορφώνονται οι ενεργειακές ισορροπίες με την κρίση στη Μέση Ανατολή
- Στη Βουλή η δεύτερη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Ποιοι βουλευτές είναι στο φάκελο;
- Τηλεπικοινωνίες-Τεχνολογία: Επενδύσεις άνω των €1,3 δισ. το 2025
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.