ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Iδιωτικό αεροσκάφος κατέπεσε σήμερα το μεσημέρι δίπλα στη στάση του μετρό Σαν Ντονάτο, στην νοτιοανατολική περιοχή του Μιλάνου στην Ιταλία
Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό οι επιβαίνοντες στο ιδιωτικό αεροσκάφος ήταν οκτώ και σκοτώθηκαν όλοι. Όπως μάλιστα μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο Sky Italia ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ένα παιδί.
Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν πέντε επιβάτες και ο πιλότος.
Οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι άκουσαν έναν μεγάλο θόρυβο και στη συνέχεια είδαν να υψώνονται τεράστιες φλόγες.
Το αεροσκάφος κατέπεσε πολύ κοντά σε σταθμό του μετρό, σε κτήριο στο οποίο δουλεύουν και αναπαύονται οδηγοί των μέσων μεταφοράς του Μιλάνου. Το συγκεκριμένο κτήριο, σήμερα το μεσημέρι, ήταν άδειο.
Οι πυροσβέστες κινητοποιήθηκαν άμεσα και κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά που ξέσπασε στο οίκημα.
Italy
Small plane crashes in San Donato Milanese, crashing into a structure under construction near the subway pic.twitter.com/j2Wt209Gw7— World News (@ne23614114) October 3, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ιταλία: Πτώση 19% στα κρούσματα τη τελευταία εβδομάδα
Ιταλία: Αυξήσεις-φωτιά σε ρεύμα και φυσικό αέριο παρά την παρέμβαση Ντράγκι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα νέα asset του Αλέξη Τσίπρα – Η «επτάδα» της ΕΛΑΣ για την οικονομία
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Mononews: Τι σηματοδοτεί η νέα επένδυση της ΒΙΑΝΕΞ στην Πάτρα
- Μίδας του NBA o Αντετοκούνμπο! 58 εκατ. δολάρια τον χρόνο και βλέπει τα 275 εκατ.
- Οδυσσέας Αθανασίου: Μέρισμα το 2029 από τη Lamda Development
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.