ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει σήμερα την ευρύτερη περιοχή της Γένοβας προκαλώντας υλικές ζημιές.
Εξαιτίας της συνεχούς βροχόπτωσης κατέρρευσε τείχος δημόσιου πάρκου, με ζημιές σε σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα. Ανεμοστρόβιλος, παράλληλα, προκάλεσε ζημιές στην περιοχή του λιμανιού της πόλης: ξεριζώθηκαν δέντρα και έπεσαν κοντέινερ από μεγάλο ύψος, χωρίς να υπάρξουν τραυματίες. Από τους σφοδρούς ανέμους καταστράφηκε και η στέγη της δημοτικής επιχείρησης αποκομιδής απορριμμάτων.
Για την αντιμετώπιση της κατάστασης έχουν κινητοποιηθεί σειρά ομάδων της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας.
Σε πολλές κεντρικές περιοχές της Γένοβας έχουν πλημμυρίσει ισόγεια σπίτια και ανισόπεδες διαβάσεις, ενώ η κίνηση διακόπηκε στην περιφερειακή οδό Αουρέλια, η οποία συνδέει την Ιταλία με την Γαλλία.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις, το κύμα κακοκαιρίας πρόκειται να επεκταθεί, τις επόμενες ώρες, και σε άλλες περιοχές της βόρειας Ιταλίας, όπως και στην Τοσκάνη.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Hellenic Train: Διακοπή στο τμήμα στο τμήμα Άνω Λιόσια – Νέα Πέραμος λόγω πυρκαγιάς στον Ασπρόπυργο
H κακοκαιρία Κλαούντια πλήττει Ουαλία και Αγγλία
Επίσκεψη Ζελένσκι: Απαγόρευση συγκεντρώσεων στην Αθήνα, το Χαλάνδρι και τη Φιλοθέη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Metlen: Οι αναλυτές δεν αναθεωρούν το μακροπρόθεσμο στόρι για τη μετοχή
- Μελόνι: «Δεν συμμερίζομαι τις κριτικές του Μερτς στην κουλτούρα του Maga»
- Ρούτε σε Μόναχο: «Εξωφρενικές οι απώλειες της Μόσχας στην Ουκρανία»
- Φάμελλος: Να διαμορφώσουμε την προγραμματική βάση για να υπάρχει μία ενιαία προοδευτική απάντηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.