• Κοινωνία

    ΗΣΑΠ: Διακοπή δρομολογίων λόγω της έντονης βροχόπτωσης

    • NewsRoom
    ΗΣΑΠ: Διακοπή δρομολογίων λόγω της έντονης βροχόπτωσης

    ΗΣΑΠ


    Προβλήματα στην κυκλοφορία των συρμών του ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ) έχει προκαλέσει η έντονη βροχόπτωση.

    Οι έντονες βροχοπτώσεις που πλήττουν από νωρίς το μεσημέρι την Αττική έχουν δημιουργήσει προβλήματα και στη λειτουργία του ΗΣΑΠ.

    Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, λόγω συσσώρευσης υδάτων, τα δρομολόγια στη Γραμμή 1 του Μετρό γίνονται στο τμήμα «Ταύρος -Πειραιάς» και «Ομόνοια – Κηφισιά».

    Η συγκοινωνία των οχημάτων Τραμ διεξάγεται ως εξής: Κασομούλη – Πικροδάφνη, Τροκαντερό – Κασομούλη, Τροκαντερό – Πικροδάφνη.

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Μπάλλος»

    Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, κατά το υπόλοιπο της Πέμπτης και έως το πρωί της Παρασκευής αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο σύνολο της χώρας, ενώ πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως σε νησιωτικές περιοχές του Ιονίου και του Αιγαίου, καθώς και σε παράκτιες περιοχές της Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας και ενδεχομένως της Χαλκιδικής.

    Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι κατά τόπους ισχυρά στο Νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά και στην Εύβοια έως το πρωί της Παρασκευής, ενώ από σήμερα το απόγευμα έως αύριο το πρωί κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα θα εκδηλωθούν και στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο.

    Στο Αιγαίο θα επικρατήσουν άνεμοι νοτίων διευθύνσεων έως 6-7 μποφόρ, ενώ στον Θερμαϊκό και στις Σποράδες από βορειοδυτικές διευθύνσεις ίδιας έντασης. Στο Νότιο Ιόνιο θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι 4 έως 6 μποφόρ.

    Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

    Διαβάστε επίσης:

    Κλειστά σχολεία αύριο στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας

    Νέα Φιλαδέλφεια: Μαθητές έφτιαξαν… γέφυρα με θρανία για να βγουν από πλημμυρισμένες τάξεις



    ΣΧΟΛΙΑ