ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ποινικές ευθύνες για το κλείσιμο της Αττικής οδού και τους εγκλωβισμένους οδηγούς θα αναζητηθούν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Πριν από λίγο διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να αναζητηθούν τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της διατάραξης ή παρακώλυσης συγκοινωνιών.
Διαβάστε επίσης:
Διακόπτεται η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων σε Αττική Οδό, περιφερειακό Υμηττού και Αιγάλεω
ΔΕΔΔΗΕ-Τα προβλήματα ηλεκτροδότησης αυτήν την ώρα λόγω της κακοκαιρίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λιβάνιος: Ετοιμάζουμε ηλεκτρονική ψήφο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2028 (Βίντεο)
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Ένα βήμα πριν την άνοδο στη Super League 1 των αγορών
- Υπόθεση Έπσταϊν: Δεύτερη γυναίκα καταγγέλει ότι την έστειλε στον πρίγκιπα Άντριου για ερωτικό ραντεβού
- Βιολάντα: Σταμάτησαν οι έρευνες στο εργοστάσιο – Φόβος για νέα έκρηξη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.