ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη χθες το απόγευμα, Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για εκβίαση και παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας.
Η σύλληψή του έγινε μετά από καταγγελίες που είχαν φτάσει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, από τρεις εργαζόμενους σε επιχείρηση που διατηρεί, ότι από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο του 2022 τους εξανάγκαζε να του επιστρέφουν μέρος των καταβληθέντων αποδοχών τους οι οποίες προβλέπονταν από τη συλλογική σύμβαση εργασίας.
Κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, ο επιχειρηματίας βρέθηκε να λαμβάνει το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ από 23χρονο ημεδαπό στον οποίο είχε καταβληθεί ως αποζημίωση απόλυσης.
Το χρηματικό ποσό κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον 23χρονο, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.
Διαβάστε επίσης:
Φωτιά στο δάσος της Κέρης – Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερευνα Henley & Partners: H Ελλάδα αποκτά 1.200 επιπλέον εκατομμυριούχους με συνολικό πλούτο 7,7 δις
- Χρηματιστήριο: Γεμάτα ταμεία, νέα έργα και εξαγορές οδηγούν σε πάρτι την Πληροφορική
- Porsche-Ferrari: Οι μετοχές των supercars χάνουν τη λάμψη τους;
- Ποιοι κάθισαν στις άδειες καρέκλες Σαμαρά και Αλέξη, οι ΜητσοΣημιτικοί, τα μαλλιά του Αδωνι και οι… τσόντες του ΟΠΕΚΕΠΕ
