• Κοινωνία

    Υπόθεση Σεμέδο: Τι κατέθεσε η ανήλικη φίλη της 17χρονης


    Η κατάθεση της ανήλικης φίλης της 17χρονης που κατήγγειλε τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού για τον ομαδικό βιασμό της, θα είναι ένα από τα υπερασπιστικά όπλα του κατηγορούμενου για να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα για τον ισχυρισμό του πως είναι αθώος.

    Ο Σεμέδο που παραμένει κρατούμενος, απολογείται αύριο το μεσημέρι. Πριν όμως η ανακρίτρια ακούσει τον ποδοσφαιριστή, κάλεσε ενώπιον της την 16χρονη φίλη της καταγγέλλουσας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση της η ανήλικη υποστηρίζει ότι η 17χρονη δεν της μίλησε για βιασμό ενώ ούτε στη δική της αντίληψη υπέπεσε κάτι τέτοιο.

    Η κοπέλα που ήταν με την 17χρονη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο σπίτι του Πορτογάλου αμυντικού, φέρεται να κατέθεσε ενώπιον της ανακρίτριας:

    «Εάν πίστευα ότι η φίλη μου είχε βιαστεί, δεν θα κανόνιζα να βγω την επόμενη μέρα μαζί του. Αλλά ούτε και η φίλη μου μου είπε πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν.»

    Στην κατάθεση της η ανήλικη υποστηρίζει ότι η φίλη της είχε πιει αρκετά το επίμαχο βράδυ:

    «Η φίλη μου δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί με τους δύο κατηγορουμένους, αλλά για τον Νιγηριανό θυμόταν ότι σίγουρα δεν το ήθελε. Μου είπε ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν ωραίος, αλλά εκείνη την στιγμή δεν ήθελε αυτό που έγινε. Μετά το σκηνικό με τον Νιγηριανό, τηλεφώνησε σε έναν φίλο της να έρθει να την πάρει, αλλά εκείνος δεν ήρθε γιατί νευρίασε και της είπε “να προσέχεις με αυτά που κάνεις”. Δεν ξέρω γιατί όταν της έλεγα κι εγώ να φύγουμε, δεν μου έλεγε να φύγουμε.»

    Σύμφωνα με την κατάθεση της 16χρονης, η φίλη της υπέβαλε την μήνυση στο αστυνομικό τμήμα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, μετά από παρότρυνση της μητέρας της.

    Πριν από την αυριανή απολογία, ο ποδοσφαιριστής έχει ζητήσει να καταθέσουν μάρτυρες που έχει προτείνει.



    ΣΧΟΛΙΑ