• Κοινωνία

    Υπόθεση Μαντλίν: Ανεπαρκή τα στοιχεία για τη σύλληψη του Γερμανού παιδεραστή

    Μαντλίν ΜακΚάν

    Οι γονείς της Μαντλίν ΜακΚάν


    Νέες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν, φέρνουν στην επιφάνεια Γερμανοί Εισαγγελείς, σύμφωνα με τους οποίους η Μαντλίν είναι νεκρή.

    Ο Γερμανός Εισαγγελέας, Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, σε ανακοίνωσή του, υποστήριξε ότι υπάρχουν στοιχεία τα οποία καταδεικνύουν ως ένοχο για την απαγωγή και τη δολοφονία της Μαντλίν ΜακΚάν, τον Γερμανό παιδεραστή Κριστιάν Μπρίκνερ. Όμως, αυτά τα στοιχεία, δεν επαρκούν για να ρίξουν φως στην υπόθεση και να οδηγήσουν στην κατηγορία του παιδεραστή.

    Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Telegraph», οι γερμανικές και βρετανικές αρχές είχαν βάλει στο επίκεντρο των ερευνών τους τον παιδεραστή Μπρίκνερ, πριν από τέσσερα χρόνια, και στη συνέχεια τον είχαν αποκλείσει από την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Telegraph».

    «Χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες από ανθρώπους, ειδικά από τα μέρη όπου ζούσε ο Κριστιάν Μπρίκνερ, ώστε να μπορούμε να τα διερευνήσουμε προσεκτικά. Ως εκ τούτου, ζητάμε την βοήθεια των Βρετανών τουριστών που βρίσκονταν στο πορτογαλικό παραθεριστικό θέρετρο Πράντα ντα Λουζ μεταξύ των ετών 1995 και 2007», δήλωσε ο Γερμανός Εισαγγελέας, Χανς Κρίστιαν Βόλτερς



    ΣΧΟΛΙΑ