• Κοινωνία

    Υπόθεση Λαγούδη: Ο δικηγόρος αποκαλύπτει νέα στοιχεία για τη δολοφονία της

    • NewsRoom
    Ειρήνη Λαγούδη


    Νέες αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη έφερε στο φως ο κ. Βασίλης Ταουξής, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

    Σύμφωνα με τον κ. Ταουξή, καθώς οι εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές ερευνούν πλέον για υποθέσεις ναρκωτικών και για τοκογλυφία τους βασικούς υπόπτους της υπόθεησης δολοφονίας. Όπως ανέφερε, πλέον ανοίγουν και πολλά στόματα, καθώς στην αρχή πολλά ήταν τα άτομα που ήξεραν αλλά δεν είχαν μιλήσει από φόβο μην μπλέξουν ή από εκβιασμό. Έκανε λόγο και για τα μεγάλα χρηματικά που ποσά που παρατηρούνται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των υπόπτων, που ερευνώνται ως δολοφόνοι της Ειρήνης Λαγούδη.

    Ο κ. Ταουξής αποκάλυψε πως η Λαγούδη απαίτησε τα χρήματα που είχε δώσει, τα οποία όμως οι ύποπτοι δεν της τα επέστρεψαν. Η Λαγούδη φέρεται να τους απείλησε ότι θα καταφύγει στις αρχές και, ενδεχομένως, αυτό να ήταν η θρυαλλίδα που οδήγησε στην τελική αιτία και την απόφαση των δραστών να τη βγάλουν εκτός προσκηνίου.

    Μάλιστα, το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη εξέπεμψε σήμα περίπου ένα μήνα μετά τη δολοφονία της, από το σπίτι του πρώτου και βασικού υπόπτου. Οι ύποπτοι, όπως ανέφερε, είναι τουλάχιστον τρεις, εκ των οποίων γνωρίζουν τα ονοματεπώνυμα των δύο, ενώ για το τρίτο άτομο δεν έχουν αρκετές πληροφορίες.

    Δείτε όλα όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας στο παρακάτω βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Αυτός είναι ο καθηγητής που ασελγούσε σε μαθήτριές του στα Χανιά



    ΣΧΟΛΙΑ