• Κοινωνία

    Υπερήφανη η Νατάσα Παζαΐτη για ένα νέο επιστημονικό επίτευγμα (pic)

    • NewsRoom
    παζαιτη-νατασα

    Νατάσα Παζαΐτη


    Υπερήφανη και χαρούμενη αισθάνεται η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη για ένα νέο ιατρικό επίτευγμα που κατάφερε η ιατρική ομάδα στην οποία συμμετέχει.

    Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram η κα Παζαΐτη, που την τελευταία περίοδο βρίσκεται στο Μόναχο για εκπαίδευση, δημοσίευσε μια φωτογραφία έχοντας δίπλα της τον συνάδελφό της Dr Stefan Paepke και ενημερώνει:

    Μετά από πολλές ώρες χειρουργείο με τον καθηγητή Dr Stefan Paepke, Women’s Health Clinic, Klinikum Rect der Isar, Technical University of Munich. Ικανοποιημένη και χαρούμενη γιατί φέρνει πρώτη στην Ελλάδα την νέα μέθοδο άμεσης αποκατάστασης μαστού μετά από μαστεκτομή με το ειδικό πλέγμα τσέπη-στηθόδεσμος. Η μέθοδος αποκατάστασης μαστού με πλέγμα πραγματοποιείται μόνο σε πιστοποιημένες κλινικές μαστού και μόνο από πιστοποιημένους χειρουργούς μαστού.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Μετά από πολλές ώρες χειρουργείο με τον καθηγητή Dr Stefan Paepke, Women’s Health Clinic, Klinikum Rect der Isar, Technical University of Munich. Ικανοποιημένη και χαρούμενη γιατί φέρνει πρώτη στην Ελλάδα την νέα μέθοδο άμεσης αποκατάστασης μαστού μετά από μαστεκτομή με το ειδικό πλέγμα τσέπη-στηθόδεσμος. Η μέθοδος αποκατάστασης μαστού με πλέγμα πραγματοποιείται μόνο σε πιστοποιημένες κλινικές μαστού και μόνο από πιστοποιημένους χειρουργούς μαστού. 👨‍⚕ Επικοινωνείστε με την γιατρό για να λύσετε όλες τις απορίες σας. ☎ Κλείστε το ραντεβού σας στα τηλέφωνα: 6973000404 / 2106910660

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νατάσα Παζαΐτη (@natasapazaitibhc) στις



    ΣΧΟΛΙΑ