• Κοινωνία

    ΗΠΑ: Νεκροί εντοπίστηκαν η αδελφή του Μπέρνι Μέιντοφ και ο σύζυγός της

    • NewsRoom
    Ο Μπέρνι Μάντοφ

    O Μπέρνι Μέιντοφ έμεινε στην ιστορία ως ο άνθρωπος που ενορχήστρωσε τη μεγαλύτερη πυραμιδική απάτη στη Wall Street.


    Νεκρούς εντόπισε η αστυνομία στην Καλιφόρνια την αδελφή του Μπέρνι Μέιντοφ, του πρώην χρηματιστή που καταδικάστηκε για τη μεγαλύτερη πυραμίδα όλων των εποχών, και τον σύζυγό της.

    Η 86χρονη Σόντρα Γουέινερ και ο σύζυγός της Μάρβιν Γουέινερ εντοπίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι τους, λίγο  έξω από την Τάμπα της Καλιφόρνια.

    Η αστυνομία  επιβεβαίωσε ότι ερευνάται η περίπτωσης δολοφονίας αλλά αυτοκτονίας ταυτόχρονα, χωρίς αρχικά ωστόσο να επιβεβαιώνει επίσημα τα ονόματα των νεκρών. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το ποιος σκότωσε τον άλλο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

    Τα ονόματα επιβεβαιώθηκαν στη συνέχεια από τους επικεφαλής της κοινότητας, διευκρινίζοντας πως δεν υπάρχει απειλή για την ασφάλεια κανενός άλλου μέλους της κοινότητας.

    Ο Μπέρνι Μέιντοφ είχε πεθάνει τον Απρίλιο του 2021 στις φυλακές σε ηλικία 82 ετών. Ο Μέιντοφ είχε καταδικαστεί για την μεγάλη πυραμίδα, η οποία λειτούργησε από το 1970 έως τον Δεκέμβριο του 2008, μέ4σω της οποίας εξαπατήθηκαν περίπου 37.000 ανθρώπους σε 136 χώρες.

    Διαβάστε επίσης

    Λογιστές, μεσίτες και έμποροι απειλούνται με… πρόστιμα έως 1 εκατ. ευρώ – Νέα εγκύκλιος για το «ξέπλυμα» χρήματος



    ΣΧΟΛΙΑ