ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Φλοράνς Παρλί επέρριψε ευθύνες για την εστία του νέου κορονοϊού στο αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκωλ, όπου προσβλήθηκαν πάνω από 1000 ναύτες, στη διοίκηση της “ναυαρχίδας” του πολεμικού ναυτικού της χώρας, καταλογίζοντάς της λάθη που έγιναν για την αντιμετώπιση της νόσου.
Όλοι οι ναύτες, εκτός από έναν, από τους περίπου 24 που χρειάστηκε να νοσηλευτούν, έχουν αναρρώσει πλήρως, είπε η Παρλί ενώπιον της επιτροπής άμυνας της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης.
«Βάσει των πληροφοριών που έχουμε συγκεντρώσει σήμερα, υπήρξαν λάθη στα μέτρα που ελήφθησαν στη μάχη κατά του κορονοϊού» επισήμανε η Γαλλίδα υπουργός.
«Η έρευνα που διεξήχθη δείχνει ότι οι διοικητές του πλοίου και οι ιατρικοί σύμβουλοί τους υπερεκτίμησαν την ικανότητα του αεροπλανοφόρου και του στολίσκου του να αντιμετωπίσουν τον κορονοϊό», συμπλήρωσε η ίδια.
Σύμφωνα με τη Φλοράνς Παρλί, η έρευνα κατέδειξε ότι ο κορονοϊός έφθασε στο αεροπλανοφόρο μεταξύ μιας στάσης στην Κύπρο στα τέλη Φεβρουαρίου και μιας στάσης το διάστημα 13-16 Μαρτίου στο Μπρεστ, λιμάνι της δυτικής Γαλλίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΚΕΑΟ: Στα 51,31 δισ. ευρώ το χρέος – Εκρηκτική διόγκωση και «παγίδα» για μικρούς οφειλέτες
- Μetlen: Στο -9% άνοιξε στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου
- Rolex: Τέλος εποχής για το «Pepsi»; Οι φήμες που εκτόξευσαν 500% τη ζήτηση για το ρολόι
- Ελλάδα-Παραγουάη και Παναθηναϊκός-Μονακό με αμέτρητες αγορές στα καταστήματα Allwyn
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.