ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λίγα 24ώρα μετά τους βανδαλισμούς στα εκλογικά κέντρα του Κινήματος Αλλαγής και του ΣΥΡΙΖΑ στα Ιωάννινα, άγνωστοι πέταξαν αυτή την φορά μπογιές στην είσοδο των γραφείων, όπου στεγάζονται τα πολιτικά γραφεία των υποψηφίων βουλευτών Κώστα Γάτσιου του ΚΙΝΑΛ και Κώστα Τασούλα της ΝΔ.
Και τα δύο πολιτικά γραφεία βρίσκονται στο κέντρο των Ιωαννίνων.
Συγκεκριμένα, οι δράστες έγραψαν το σύνθημα «Εμείς αποφασίσαμε» στην πρόσοψη των πολυκατοικιών όπου στεγάζονται τα γραφεία των δύο υποψήφιων βουλευτών.
Έρευνες για το περιστατικό διενεργούν οι αρχές.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρία Καρυστιανού κατά της προέδρου της δίκης για τα βίντεο των Τεμπών: Δεν υπήρχε λόγος για να ζητήσει αποχή
- Pulse: Στο 31% η ΝΔ στην εκτίμηση ψήφου, στο 14,5% το ΠΑΣΟΚ – Το 46% αξιολογεί θετικά τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης
- Nέες απειλές Τραμπ κατά του Ιράν: «Ώρα να κάνουν συμφωνία πριν είναι πολύ αργά» – Νέες πιέσεις σε Wall Street και αγορά πετρελαίου
- Νεκρός 31χρονος κρατούμενος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.