• Κοινωνία

    Ηλιούπολη: «Είμαι πολύ ερωτευμένος με τη μικρή» – Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες του καθηγητή με την 14χρονη μαθήτρια


    Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η υπόθεση που ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τη σύλληψη ενός 44χρονου καθηγητή του Γυμνασίου, που διατηρούσε σχέση με μία 14χρονη μαθήτρια.

    Η υπόθεση έγινε γνωστή μετά από καταγγελία που κατέθεσε στις Αρχές η μητέρα της μαθήτριας, η οποία είδε τυχαία το παιδί της να συναντά τον καθηγητή εκτός σχολικού πλαισίου. Ο καθηγητής συνελήφθη και, μετά από πολλές ώρες ανάκρισης, παραδέχθηκε ότι διατηρεί δεσμό με την 14χρονη τον τελευταίο χρόνο.

    Από τη στιγμή που η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας, οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια που παζλ της υπόθεσης, προκειμένου να καταγράψουν τη γενικότερη δραστηριότητα του 44χρονου, αλλά και να εξακριβωθεί εάν είχε επαφές και με άλλες ανήλικες κοπέλες. Πλέον, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η απολογία του στον ανακριτή.

    Όπως μετέδωσε το Mega, το μυστικό του 44χρονου πρόδωσαν οι φωτογραφίες στο κινητό της 14χρονης αλλοδαπής μαθήτριας, οι οποίες φέρεται να ανάγκασαν τον καθηγητή Φυσικής / Μαθηματικών να ομολογήσει την πράξη του. Όταν η μητέρα αντιλήφθηκε το περιστατικό εντελώς τυχαία, το κατήγγειλε στις Αρχές.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 44χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε γυμνάσιο της Ηλιούπολης, καθώς διορίστηκε με οργανική θέση στο συγκεκριμένο σχολείο. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 44χρονος καθηγητής που συνελήφθη φέρεται να προσέγγισε το 14χρονο κορίτσι με επίμονο φλερτ, ώσπου τελικά το πείσει να συνάψουν σχέση.

    Όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος, ο 44χρονος φέρεται να είχε αποκαλύψει σε φίλο του ότι είναι «πολύ ερωτευμένος με την μικρή».

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καθηγητής συχνά έκανε πειράγματα στις μαθήτριές του, οι οποίες είχαν ενημερώσει τόσο τους γονείς τους, όσο και την διεύθυνση του σχολείου, ωστόσο δεν υπήρχαν τα απαραίτητα στοιχεία, που θα φανέρωναν τη δράση του. Πολλές φορές, μάλιστα, γινόταν χυδαίος απέναντι τους.

    Από την άλλη, ο διευθυντής του σχολείου φέρεται να είχε προσπαθήσει επανειλημμένα να αποσπάσει τον 44χρονο καθηγητή από το σχολείο σε κάποια διοικητική θέση, είτε στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, είτε στο υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να μην έρχεται σε επαφή με ανήλικα παιδιά.



    ΣΧΟΛΙΑ