• Κοινωνία

    Ικαρία: Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση για τον 11χρονο γιο του Οδυσσέα Σταμούλη

    • NewsRoom
    Οδυσσέας Σταμούλης

    Οδυσσέας Σταμούλης


    Μία ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε την Πέμπτη στην Πλάκα Φούρνων Ικαρίας, καθώς 11χρονο αγόρι ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασσα.

    Ο 11χρονος – που αγνοούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης και τελικά βρέθηκε πνιγμένος το βράδυ – ήταν γιος του γνωστού ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη.

    Το αγόρι βρέθηκε νεκρό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα.

    Φως στα αίτια της τραγωδίας θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει σήμερα στη Σάμο, όπου αναμένεται να μεταφερθεί το άψυχο σώμα του παιδιού.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ήδη συγκεντρώσει το λιμενικό, το ανήλικο αγόρι είχε φύγει το μεσημέρι στις 2 μ.μ. από το σπίτι του, και η μητέρα του στις 6 μ.μ. εμφανίστηκε στο λιμενικό τμήμα δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

    Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του αγοριού, το οποίο τελικά εντόπισε και ανέσυρε ένας πολίτης.

    Το 11χρονο παιδί, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο αγροτικό ιατρείο του νησιού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

    Το λιμενικό τμήμα των Φούρνων, διενεργεί τις έρευνες για την υπόθεση.

    Άγνωστο είναι εάν το άτυχο παιδί πνίγηκε χθες κατά τη διάρκεια της κολύμβησης ή μπλέχτηκε στο σχοινί της σημαδούρας με αποτέλεσμα να παγιδευτεί.

    Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ: «Σε αυτές τις περιοχές υπήρχαν σημαδούρες που είναι σε σημεία που δείχνουν ότι απαγορεύεται το κολύμπι», λέγοντας ότι τα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι όλα ανοιχτά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 11χρονος ζούσε στους Φούρνους καθώς η μητέρα του παιδιού διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια στο νησί.

    Ο Οδυσσέας Σταμούλης είναι διαζευγμένος με τη μητέρα του 11χρονου, ωστόσο επισκεπτόταν τακτικά τον γιο του στους Φούρνους.

    «Μπροστά στο παιδί μου, όλα τα άλλα μικραίνουν», έλεγε ο ηθοποιός

    Σε συνέντευξή του έχει μιλήσει για το συναίσθημα να είσαι πατέρας: «Είναι πράγματι κάτι συγκλονιστικό. Ειδικά οι άντρες πριν αποκτήσουν παιδί, δεν το συνειδητοποιούν το πόσο συγκλονιστικό είναι. Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν. Ούτε οι ρόλοι, ούτε οι επιτυχίες, ούτε το χρήμα, ούτε οι έρωτες το φτάνουν. Ευλογημένη ιδιότητα».

    Διαβάστε επίσης:

    Άρης: Με φανέλα που έγραφε το όνομα του Μιχάλη πανηγύρισε το γκολ του ο Πάλμα

    Νέα Φιλαδέλφεια: Ξεκινούν οι απολογίες των κατηγορουμένων – Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 29χρονο

    Νέα Φιλαδέλφεια: Οι Κροάτες δίνουν τα πρώτα ονόματα των συλληφθέντων οπαδών



    ΣΧΟΛΙΑ