ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Νέες αποζημιώσεις 12 εκατ. ευρώ για τους αγρότες που επλήγησαν από ς Daniel και Elias το 2023
Σε αποκλεισμό του ρεύματος καθόδου της Εγνατίας Οδού που δίνει πρόσβαση στο λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, προχώρησαν πριν λίγο αγρότες από την Θεσπρωτία και τα Ιωάννινα.
Οι αγρότες είχαν παρατάξει από χθες φορτηγά και τρακτέρ στην είσοδο του λιμανιού. Φορτηγά και νταλίκες που πρόκειται να ταξιδέψουν για Ιταλία, έχουν ακινητοποιηθεί στο 1ο χιλιόμετρο της Εγνατίας πριν την είσοδο τους στο λιμάνι.
Είναι κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι και παραγωγοί , οι οποίοι ζητούν μέτρα για τη μείωση του κόστους παραγωγής, κατώτατες εγγυημένες τιμές, αποζημιώσεις από φυσικές ή άλλες καταστροφές . Το μπλόκο αύριο αναμένεται να ενισχυθεί.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Συνάντηση Μητσοτάκη-Βέμπερ στο Μαξίμου – Τι συζήτησαν
Μη κρατικά πανεπιστήμια: Ερωτήσεις και απαντήσεις για την εισαγωγή και τη φοίτηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερώτηση στην Κομισιόν για την στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα
- Χρυσός: Διατηρεί τα κέρδη καθώς οι traders «βλέπουν» μείωση των επιτοκίων από τη Fed
- Γεωργιάδης για τη σύλληψη του 19χρονου για τον εμπρησμό στα Συχαινά Πάτρας: Μόνη λύση η παραδειγματική τιμωρία
- Χρηματιστήριο: Πακέτο με το καλημέρα 8 εκατ. ευρώ στην Eurobank, «μάζεμα» στις 2.125 μονάδες η αγορά
